SEO Byrå i Stockholm Med Sökmotoroptimering Som Levererar Resultat

Mygi Marketing är ett byrå som erbjuder SEO tjänster i Stockholm och erbjuder kunder skräddarsydda marknadsföringskampanjer.

Våra SEO Experter Analyserar Din Hemsida

Vårt team av SEO-strateger genomför en ytterst noggrann analys av din webbplats och ger rekommendationer och fel som har hittats, för att korrekt bygga ut grunden för din webbplats.

För att se till att din webbplats är korrekt optimerad måste du utvärdera varje del av din webbplats. På Mygi Marketing utför vi SEO-granskningar för att optimera din webbplats baserat på vårt resultat.

Allt på din webbplats räknas med till rankningen på Google, så våra SEO-specialister tar hänsyn till alla faktorer när vi utför en SEO-granskning och optimerar din webbplats.

Vi optimerar din webbplats för både On-page och Off-page SEO eftersom några av de viktigaste sakerna med din webbplats kan du inte ens se!

Sökordsanalys Av Våra Specialister

Bakom varje bra SEO-kampanj finns en grundlig sökordsanalys. På Mygi Marketing erbjuder vi professionella sökords tjänster för att hjälpa dig att identifiera de bästa nyckelorden i din nisch. Vi är en SEO byrå i Stockholm som har arbetat med sökoptimering i flera år därför kan vi hitta sökord på ett sätt som görs bland bara eliterna.

Du kan lita på Mygi Marketing-teamet för sökords tjänster. Som SEO-specialister använder vi de mest populära SEO-programvarorna och verktygen som finns idag. Vi parar ihop våra resultat med manuell forskning och kunskap som samlats från våra års erfarenhet av sökmotoroptimering för att identifiera dina sökord och utveckla en övergripande strategi.

När du anlitar oss för hjälp med sökord, gräver vi djupt och använder dina nyckelord för att bygga upp en marknadsföringsstrategi för innehåll som placerar dig på sidan #1 i Google.

Vad Andra Kunder Säger om Vårt SEO byrå i Stockholm

Social Media Marketing

Aktiv On-page Optimering

On-Page optimering hänvisar till allt på din webbplats eller i baksidan av din webbplats som kan påverka dess förmåga (eller oförmåga) att ranka.

Innehåll

"Content is king", det är varför vi granskar allt innehåll på din webbplats. Faktum är att varje ord på din webbplats räknas, och efter din granskning kan vi ge dig lösningar på hur du gör det till din fördel.

Metadata

Metadata spelar en viktig roll i on-page SEO. När vi granskar din webbplats tittar vi på om varje sida på din webbplats har metadata, en titeltagg och en metabeskrivning samt om den är korrekt optimerad.

Webbplatsens hastighet

Att bedöma din webbplatshastighet är en viktig del av vår tekniska SEO-granskning, eftersom det kan leda till att användaren lämnar om din webbplats har en långsam laddtid.

Nisch Specifik länkbyggande

Off-page SEO hänvisar till alla SEO-ansträngningar som sker utanför din webbplats, men ändå direkt påverkar din ranking. Det finns olika faktorer utanför sidan som vi kommer att ta hänsyn till när vi utför en granskning för att optimera din webbplats

Länkar

Baserat på vår länkanalys kan vi skapa en stark länkbyggnadsstrategi som hjälper dig att förbättra kvaliteten på länkar som leder till din webbplats.

Citat och företagskataloger

Som en del av våra lokala SEO-insatser hämtar vi olika företagskataloger för att citera som länkar tillbaka till din webbplats. Detta visar Google att webbplatser länkar till dig och hjälper också till att verifiera din företagsinformation

Vad Vårt SEO Byrå i Stockholm Ger För Snitt Resultat

Våra klienters resultat kan komma från runt om i världen

450%

Organiska Sessioner

+75%

Nyckelord Rankning

+65%

Leads / Konverteringar

-50%

Bounce Rate

 Vanliga Frågor

Här är några av våra mest besvarade frågor och svar på sökmotoroptimering.

Vad står SEO för? 

Som du kanske vet står SEO för sökmotoroptimering. Men vad betyder det? Och vad innebär sökmotoroptimering? Kort sagt, SEO är inriktad på att skaffa webbplatstrafik och högt rankade sökresultat organiskt. Med organisk menar vi utan att betala för webbtrafik via betal-per-klick-annonser, bland andra metoder. Inom SEO finns det ett brett utbud av strategier för att uppnå de ovannämnda målen - varav några är effektivare än andra. Det kan vara allt från att utveckla webbplatsinnehåll kring nyckelord relaterade till din bransch till att upprätthålla en stark närvaro över flera sociala medieplattformar. SEO-metoder och strategier förändras ständigt för att förbli effektiva eftersom internet sökmotorer kontinuerligt uppdaterar algoritmer.

Hur mycket kostar SEO?

För att svara på denna fråga måste vårt SEO-team veta mer information om ditt företag. Vi kan dock berätta en sak, från våra 7+ år av att analysera hundratals SEO-kampanjer är den största anledningen till att de flesta kampanjer misslyckas är att företaget inte bedömer den mängd arbete som krävs för att ge ett bra resultat och avkastning.

Med detta sagt, våra SEO-paket varierar från 5.000-25.000 kr per månad.

Hur lång tid tar SEO?

Att svara på den här frågan beror väldigt mycket på var du är idag, vad SEO har gjorts tidigare och hur dina konkurrensnivåer är.

Som en allmän tumregel kan de flesta webbplatser på sida 2 tas till första sidan inom tre månader. När det gäller en helt ny webbplats tittar du närmare 6+ månader för att få bra första sidrankning på konkurrenskraftiga sökord.

Under den tiden kommer dina leads och trafik att öka gradvis och regelbundet, men de stora vinsterna är när du når den översta halvan av första sidan.

Vad är avkastningen på SEO?

I allmänhet mer än du någonsin kunde föreställa dig. Vi har fått kunder att öka sin online försäljning med 1000% på 13 månader, vilket motsvarar en avkastning på mer än 20X. Det verkliga värdet i SEO är dock att trafiken och leads:en du förvärvar håller länge.

Till exempel - våra SEO-specialister gjorde olika beräkningar och en rörmokare i Stockholm, med en 12-månaders anpassad SEO-kampanj, kunde få över 20X sina pengar tillbaka i vinst under de tolv månaderna efter deras kampanj har slutförts. Men i de följande 12 månaderna när de inte spenderar på SEO, kommer deras avkastning så högt som 50X!

Kan du få mig till #1 på Google?

Vårt team av SEO-specialister tar dig till bästa möjliga position för din marknad och översvämmar ditt företag med ny organisk trafik. Från vår 7+ års erfarenhet av SEO är det bättre att fokusera på att rangordna ditt företag efter rätt sökord än att bara jaga nummer 1. Om #1 är möjligt för rätt villkor, ger vi allt för att få dig dit.

Kommer mina resultat att sjunka om jag slutar göra SEO?

SEO är ungefär som att gå till gymmet. Efter att ha tränat i 12 månader i rad kommer du att vara i bra form, och även om du slutar i 3 månader kommer du att behålla en ganska bra kroppsbyggnad. Men med tiden kommer dina resultat att släppas och du behöver en justering.

Detsamma gäller för din SEO. Allt vi gör är permanent och långsiktigt, men med tiden kan dina konkurrenter att överträffa dig. Om detta händer efter att din kampanj slutar, ring bara vårt SEO-team och vi kommer då att gå igenom hur vi kan fixa det.

Jag har gjort SEO tidigare och det har inte fungerat, varför är du annorlunda?

Om SEO inte har fungerat sen tidigare har en av fyra saker inträffat:

  1. Du har blivit lurad av en bedragare - tyvärr finns det många av dem i SEO-bransch, och om detta har hänt dig är vi verkligen ledsna - att stoppa dessa människor är anledningen till att vårt team är så passionerad för sökmotoroptimering.
  2. Du arbetade med en webbdesigner, utvecklare eller marknadsföringsbyrå - SEO är ungefär som hjärnkirurgi. Det är en mycket detaljerad, specifik kompetens som väldigt få människor verkligen har. Många webbdesign-, marknadsförings- eller grafiska design-företag erbjuder ”SEO” som en tjänst, men de har inte erfarenhet av hantverket. De är bra på många saker, men du vill inte att din logotyp designer ska göra din SEO.
  3. Ditt SEO Byrå visste inte vad de gjorde - Detta är mycket vanligare än du skulle tro. Det är så, många människor startar SEO-företag efter att ha tittat på några YouTube-videor eller köpt en 49 kr e-bok. De tror att de kan lära sig på vägen, och tyvärr övertygar de många företagare att de vet vad de gör när de verkligen inte har någon aning. SEO, är en färdighetsuppsättning som tar årtionden att bemästra och att anställa en nybörjare förklädd till en guru kommer att göra dig besviken över din rankning.
  4. Ditt företag gjorde inte tillräckligt för att slå hård konkurrens - Om du tidigare betalat 1000 kr eller till och med 4000 kr / månad för SEO, är chansen stor att din kampanj inte var tillräckligt aggressiv eller har tillräckligt med ansträngningar och resurser som krävs för att slå ut hård konkurrens. Som man säger, "Om du tycker att en professionell är dyr, vänta tills du arbetar med en amatör".

 

Våra SEO-specialister kan i allmänhet hitta med sniperliknande precision varför din tidigare kampanj inte har fungerat på några minuter. Vårt SEO-team kan titta på all din webbplatsstatistik och jämföra dem direkt med dina konkurrenter. Låt oss visa varför dina SEO-insatser tidigare inte har fungerat.

Hur kommer vi igång?

Vi vet att du är upptagen med att driva ditt företag, så vårt SEO-team har gjort det enkelt för dig att komma igång.

  1. Kontakta oss för en gratis konsultation.
  2. Vi har en kort dialog (via telefon eller personligen), diskuterar din SEO-investering och vårt team skickar till dig över en snabb frågeformulär. Det tar vanligtvis cirka 15 minuter att fylla i det, och när det är klart tar våra SEO-specialister över och hanterar alla aspekter av din SEO, så att du kan återgå till att driva ditt företag.
Vilken typ av rapportering får jag?

Du får en rankningsrapport som beskriver din webbplats framsteg i Googles SERP resultat varje månad. Detta ger dig säkerhet under de första månaderna att även om du kanske inte ser fler telefonsamtal än så, att du verkligen växer fram varje vecka och att vi får dig till det slutresultat som du vill ha och behöver.

Finns det några garantier för din SEO-tjänst?

Du måste veta att ingen kan garantera dig att ranka #1 på Google.

Medan många SEO-företag garanterar en topprankning fattar Google i slutändan beslutet, och inget SEO-företag har en speciell relation med Google. Återigen är förhållandet mellan en garanti för topprankningar och skumma SEO-företag tillräckligt stark för att Google rekommenderar dig att springa iväg.

Vår garanti är att ingen kommer att arbeta hårdare för att få dig den rankning du förtjänar än vårt SEO-team.

Är SEO död?

Medan SEO inte är död har delar av den antingen dött eller utvecklats till något helt nytt genom åren. Som ett resultat kan föråldrad SEO-taktik nu aktivt döda dina rankningar på Google.

Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig! Våra SEO-specialister ser fram emot möjligheten att arbeta med dig och uppnå dina mål för att få organisk trafik.

Vad Våra Klienter Säger om Mygi Marketing

 

Få en Gratis Analys av Din Hemsida

 

Vi är ett SEO Byrå i Stockholm som vill att du skall nå alla dina mål!