Vittnesmål

Vi är mycket stolta över den service vi tillhandahåller våra kunder. I själva verket ser vi en kundrelation drastiskt mer personlig än de flesta byråer inom vårt område. Våra kundrelationer börjar inte klockan 09.00 och slutar klockan 18.00 - de stannar hos oss för att kontinuerligt få den kvalitetsservice de förtjänar.

Social Media Marketing
”Vi har tittat på många SEO-lösningar men dessa killar var alltid den tydliga favoriten. De har rätt strategi och de har varit fantastiska att arbeta med. ”
Irene Warner
CEO & Founder
”Vi har ett konstant flöde av nya leads tack vare detta fantastiska SEO-företag. De gav oss alla verktyg för att konvertera leads till kunder. ”
Jeffery Polk
CEO & Founder
”Det här otroliga teamet lyckades inte bara få oss toppositioner på Google för alla våra bästa nyckelord, men de höll oss där också! Jag rekommenderar starkt detta företag till vemsomhelst.”
Gabriel Townsend
Quality Realty Service
"Det här hårt arbetande teamet ger en jämn ström av nya leads samtidigt som vi förser oss med vad vi behöver för att göra dem till lojala kunder."
Naomi Crawford
Admissions director
"Ett fantastiskt företag som hjälper oss att översätta likes, delningar och kommentarer till sköna affärer"
Lucy Parkinson
Airframe mechanic
”Jag har bara arbetat med Mygi Marketing i några månader men jag skulle rekommendera dem utan tvekan. Deras kundsupport har varit enastående och de har överträffat alla mina förväntningar. Jag har arbetat med många SEO-företag men ingen av dem kan jämföra dem. ”
Summer Parkinson
Phlebotomist
”Med många års SEO-erfarenhet vet vi hur svårt det är att komma med en framgångsrik SEO-strategi och effektivt integrera den i vår arbetsram. När vår verksamhet fortsätter att växa år efter år blev det mycket tidskrävande att hålla reda på vår SEO-strategi och minskade vår förmåga att fokusera på vår kärnverksamhet. ”
Georgina Nicholls
Executive Director
”Mitt företags Google-rankning och den totala webbplatstrafiken förbättrades dramatiskt efter bara några månaders arbete med den här byrån. Den tjänst som vi har fått från deras team har genomgående varit utöver våra förväntningar.”
Matthew Lee
IT department