Måste man registrera sig på sökmotorer?

Det enkla svaret är nej – det är inte nödvändigt att skicka sökmotorer. De flesta sökmotorer genomsöker och indexerar idag sidor genom att följa länkar. Med den logiken kommer en enda inkommande länk från vilken sida som redan är indexerad att identifiera din sida för motorn. Därefter, om den sidan länkar till andra sidor på din webbplats, kommer de också att indexeras … och så vidare.

Av denna anledning är inkommande länkning mycket viktigt. Faktum är att förvärva tillbaka-länkar kan vara det viktigaste för SEO. I teorin bör dock en webbplatsägare inte behöva ”leta efter” eller ”jaga” efter länkar. Om det presenterade innehållet är av intresse, användbart och / eller viktigt, finns det en naturlig tendens bland webbanvändare att länka till information. Detta är grunden för Google PageRank-algoritmen.

Med all respekt kan det inte skada att skicka din webbplats till sökmotorerna. Dessutom innebär det bara cirka 5 minuters extra arbete förutsatt att du bara skickar till de stora killarna. Och en gång räcker … du behöver inte skicka din webbplats mer än en gång. Det hjälper inte eller får din webbplats genomsökt snabbare eller oftare.

Det bör noteras att det inte kostar någon avgift att skicka din webbplats till Google, Yahoo, MSN och många andra. Många SEO-företag hävdar att du måste betala för att bli indexerad. Detta är inte fallet och jag skulle hålla mig borta från dessa företag. De är pengar hungriga och ser inte efter ditt bästa.

Skulle du någonsin överväga att åka på semester över hela landet utan att ta med en karta? Det är svårt att hitta vägen på vissa platser med en karta. Hur svårt skulle det vara om du försökte detta äventyr utan ett? Ändå är det precis vad människor gör varje dag i online-världen. De försökte bygga sina egna företag online utan att ha en färdplan för framgång. Sedan, efter månader eller år med att bara vandra runt på nätet, ger de upp i frustration och slutar. De går bort och säger att Internet inte fungerar för dem. Anledningen till att det inte fungerade är att de inte plockade upp en karta och följde den!

Du behöver inte hamna vilse i online-blandningen. Nedan ger jag dig tio steg för att hjälpa dig att kartlägga din kurs och komma igång i rätt riktning. Det är inte allt du behöver veta av fantasin, men det kommer att ge dig en grundläggande grund att bygga på.

Tänk på det som din nybörjares karta till internetmarknadsföringsvinster.

1. Välj en riktad marknad

Det största misstaget de flesta gör när de startar ett företag är att de väljer en produkt och sedan försöker hitta människor som vill köpa den. Om det är den riktning du börjar från på din resa, går du i motsatt riktning från din destination. Kloka företag arbetar med ett annat koncept. De väljer en marknad först och sedan väljer de en produkt som de söker efter. Med andra ord, istället för att försöka hitta leads att sälja sin produkt till, hittar de riktade leads och frågar dem sedan vad de vill köpa.

Överväg inte ens att starta ett företag förrän du vet exakt var du ska hämta dina leads från. Tänk riktade kunder först. Sedan kan du komma med en produkt för dessa individer. Vill du hellre ha 1 000 träffar om dagen på din webbplats för en allmän publik ELLER 10 träffar om dagen för människor som är desperata och villiga att betala något pris för att köpa dina produkter? Om du är smart väljer du de människor som är redo att köpa!

2. Utveckla en produkt

Därefter måste du utveckla en produkt eller tjänst för denna marknad. Hoppa inte bara på vagnen för affiliate-program när du kommer till detta steg. Det finns tre huvudsakliga sätt att sälja en produkt online:

a. Skapa din egna exklusiva produkt.

Det här är den bästa möjligheten du har. Om du utvecklar din egen produkt kan du välja pris, sälja nytryck rättigheter till andra, skapa ett affiliate-program etc. Berätta inte för mig att du inte kan göra detta. Tiotusentals innovativa företagare har använt sina egna informationsprodukter för att få sin karriär igång. Det kan du också.

Under hela ditt liv är jag säker på att det finns något du har lärt dig att du kan dela i en How-To-produkt. Du kanske känner någon annan som har rätt kunskap för en How-To-produkt och du kan erbjuda att hjälpa dem att skapa en produkt om du båda delar rättigheterna till den. Hoppa inte bara förbi denna möjlighet och säg att det inte går att göra.

b. Du köper rättigheterna till en produkt eller du JV för en offlineprodukt.

Du kan köpa rättigheterna till framgångsrika produkter för 5,000 kr – 150,000 kr. Om någon annan har skapat en produkt som du vet att din riktade marknad är intresserad av, erbjuda dem en stor avgift för rättigheterna till den. På så sätt kan du få din egen produkt och aldrig behöva betala ett öre i royalty. Du kan också söka igenom tidskrifter som din riktade marknad läser och leta efter produkter som människor säljer. Ring dem sedan och be om de exklusiva interneträttigheterna till deras produkt för en viss procent av vinsten eller en förskottsavgift.

c. Du ansluter till en affiliate program.

Om du precis börjar online kan det här vara ett bra val. Du måste dock komma ihåg att det inte erbjuder den vinstpotential som skapar din egen produkt eller får rättigheter till en. När du väljer ett affiliate-program, se till att det är något som din riktade marknad inte kan vara utan. De måste absolut ha det. Var också särskilt uppmärksam på vinsten du får från varje försäljning.

Om du bara får betalt 5% provision på försäljningen av 100 kr böcker, tjänar du bara 5 kr per kund. Det skulle kräva 2000 kunder bara för att producera 10,000 kr i vinst. Du kan inte tjäna pengar så här online! Leta efter produkter med högre priser och högre provisioner … särskilt provisioner inom 25% eller högre intervall.

3. Skapa en USP

Skapa en unik säljposition för din produkt eller tjänst. Alltför många företag försöker bara vara jag-för-företag online. Du kan inte vara precis som nästa kille och förvänta dig att tjäna pengar i en global ekonomi. Att bara gå till nästa killes webbplats för att beställa är för lätt för dina kunder.

Du måste skapa en unikhet för din produkt eller erbjudande. Vad kan du erbjuda som ingen annan kan? Kan du erbjuda bättre garantier, bättre kundservice, mer teknisk support, snabbare frakt eller lägre priser. Tänk på något som skiljer dig från alla dina onlinekonkurrenter och berättar i detalj vad det är.

4. Välj ett domännamn och värdtjänst

Nästa steg är att välja ett domännamn som beskriver ditt företag, USP och erbjudande. Försök att hålla dem så korta och beskrivande om ditt företag som möjligt. Undvik att använda streck eller felstavningar på din produkt. Båda dessa saker kommer att få människor att utelämna en del av din domän om de skriver in den. Någon annan får gratis trafik som du arbetat hårt för att få.

För webbhotell väljer jag personligen att använda Site Ground eftersom de har snabbast kundservice och teknisk support i branschen. Testa dem. De kommer att svara dig inom en timme … när som helst 24 timmar om dygnet. Inget annat företag jag någonsin har varit med har inte ens kommit nära!

5. Utveckla en kundvänlig webbplats

Nästa steg i processen är att utveckla din webbplats och lägga upp den för världen att se. Om du planerar att äga ett heltidsföretag på internet, rekommenderar jag att du lär dig att designa webbplatsen själv med hjälp av ett av dussintals program som är tillgängliga i vilken programvarubutik som helst.

Du kommer att spara så mycket pengar om du själv kan göra jobbet med att redigera ensam när din webbplats växer. Om ditt huvudföretag är offline och du bara lägger till en sekundär inkomst kan du överväga att låta en professionell göra din webbplats åt dig.

Tänk alltid på kunden när du utformar din webbplats. Ange beställningsformulär för online-kreditkortbeställningar. Gör alla länkarna lätta att förstå. Försök att hålla din webbplats enkel. Tänk som en kund, inte företagets ägare.

Dina kunder är inte alls lika intresserade av ditt företag som du är. Se till att placera fördelarna med din webbplats och din USP direkt ovanpå webbplatsen. Mer än hälften av webbsurfarna släpper aldrig ner förbi den första skärmen full av information. Så du måste ge dem den information de behöver så snabbt som möjligt. Reglerna för alla typer av företag är förmåner, förmåner och fler förmåner.

6. Erbjud en freebie

En av de viktigaste nycklarna för att utveckla trafik och försäljning på din webbplats är att alltid erbjuda någon typ av freebie som en dragfaktor. Till exempel erbjuder jag dussintals gratis rapporter, väderrapporter, nyheter och mer. Min största dragfaktor under de senaste åtta månaderna har dock varit de två gratis e-böckerna som vi erbjuder på vår webbplats tills personer som prenumererar på detta nyhetsbrev.

Du måste komma med en freebie oavsett vilken typ av verksamhet du befinner dig i. Skapa en gratis rapport och ge bort den. Lägg till ett anslagstavla eller någon annan typ av CGI-program på din webbplats. Ge en gratis demo av din programvara. Skapa något som du inte kan ta bort gratis på din webbplats för att dra i besökarna.

7. Starta din egen opt-in-lista

Nästan varje heltidsmarknadsförare som jag känner till har utvecklat sin egen e-postlista av någon typ. För de flesta av dem är det ett veckobrev de skickar ut via e-post. För andra kan det vara ett tips på dagen. Andra människor kanske bara har en lista som de skickar ut viktiga uppdateringar till.

Oavsett vad du väljer att göra kommer oddsen att vara på din sida om du koncentrerar dig på att skapa en lista över lojala e-postprenumeranter. Mycket sällan köper kunder från dig första gången de besöker din webbplats. De flesta kommer på din lista, umgås i några veckor eller månader och sedan köper de från dig. De måste lära känna dig innan de är villiga att spendera sina pengar med dig.

Jag har upptäckt att de mest effektiva leads kommer från offline-reklam. Du kan till exempel köpa annonser i en populär riktad tidning för ditt företag. Du kan också köpa ett vykort i ett av kortdäck. Starta ett samarbete och få tio andra personer att annonsera med dig och köra dina egna annonser gratis. Offline-leads som kommer till din webbplats visar sig ofta innehålla en mycket högre andel köpare än någon av online-annonseringsmetoderna.
När du har sammanställt våra korta 10-stegsöversikt har du en grundläggande karta för att skapa din egen Internet-framgångshistoria. Du skulle inte överväga att åka på en resa utan en karta. Så försök inte gå ensam online utan en karta.
Terry Deans helt nya Fr-e-bok, ”10 snabba och enkla sätt att öka vinsten till någon webbplats över natten!” Avslöjar mer tidstestade beprövade hemligheter för internetmarknadsföring än 99% av de tillgängliga produkterna … Visar dig steg för steg hur du ökar din trafik, tappar dina utgifter och driver dina vinster genom taket

    Mygi Marketing

    Vi strävar efter att kunna ge dig rätt kunskap för att kunna göra rätt beslut.

    GRATIS SEO ANALYS